Reactie van: R. Kooij bij: Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 20..

1.

Kerngegevens

Officiële titel Reactie van: R. Kooij bij: Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 20..
Document­datum 01-09-2015
Publicatie­datum 21-02-2018
Van R. Kooij

2.

Tekst

Vraag1 Wat vindt u van dit voorstel voor een nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten? U wordt verzocht aan te geven op welke onderdelen van het wetsvoorstel of de memorie van toelichting uw reactie betrekking heeft.

Dit is er eentje van het kaliber de hele zeebodem leegvissen met een sleepnet om die ene oester met de parel te vinden. Doe maar niet. Ga liever serieus werk maken van opsporing i.p.v. lui achterover hangend op een knopje te drukken en daarmee iedereen en z'n moeder verdacht te maken. Alsof jezelf verzuipen in data iets oplost, iets met door de bomen het bos niet meer zien, iemand? En ondertussen kritiek hebben op Rusland en China. Voorselecteren aan de poort mag niet, want dat is discriminatie. Daarom nu maar iedereen verdacht maken. Is dat onderscheid ook weg, wel zo makkelijk. Man man man, wat een land, wat een treurnis. Altijd maar iedereen te grazen nemen omdat een klein clubje een gevaar vormt. Stapje voor stapje naar een totalitaire EU superstaat, wat een feest!

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.