Reactie van: A. Verdiesen bij: Wetsvoorstel algemene bepaling Grondwet

1.

Kerngegevens

Officiële titel Reactie van: A. Verdiesen bij: Wetsvoorstel algemene bepaling Grondwet
Document­datum 22-08-2014
Publicatie­datum 21-02-2018
Van A. Verdiesen

2.

Tekst

Vraag1 Wilt u reageren op het wetsvoorstel over het opnemen van een algemene bepaling in de Grondwet, dan wordt u uitgenodigd uw reactie te geven.

mensenrechten worden in het postmoderne westen systematisch massief, grof, bruut en wreed geschonden, scheiden is kindermishandeling, kinderen hebben mensenrecht op normaal gezinsleven (vervalsing definitie 'gezin' in 1997 door de NGR), voornamelijk kinderen&vaders lijden, worden levenslang beschadigd in ontwikkeling van hun welzijn (welvaart/welbevinden is iets anders), worden levenslang gemarteld, worden gediscrimineerd en geblokkeerd in een juiste en correcte rechtsgang.

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.