Lezing World Resources Institute, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 12 februari 2018 16:00 - 17:30
plaats Den Haag
locatie de MalieToren Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag Toon locatie
aanwezigen H.A. (Hans) de Boer i, J.P. (Jan Peter) Balkenende i, J. (Hans) de Boer e.a.
organisatie MKB-Nederland (MKB) i

Datum:

Maandag 12 Februari 2018

Tijd:

16:00-17:30 uur

Locatie:

de MalieToren

Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag

Kosten:

gratis, na aanmelding

Graag nodigen we u uit voor een lezing op maandag 12 februari om 16:00 uur door de heer Manish Bapna, managing director van het World Resources Institute. De heer Bapna zal ingaan op de grootste opgaven op het gebied van klimaat en duurzaamheid en wat deze concreet betekenen voor het bedrijfsleven, internationaal en in Nederland. Hij verzorgt deze lezing samen met Kevin Moss, Global Director of the Business Center van het World Resources Institute. Prof. dr. Jan Peter Balkenende, voorzitter van de Dutch Sustainable Growth Coalition, zal als co-referent een reflectie verzorgen op de lezing.

Het World Resources Institute in Washington DC is een van de meest gerenommeerde denktanks ter wereld op het terrein van duurzaamheid en klimaat. Een van hun projecten is de New Climate Economy, dat toonaangevend is in de transitie naar een groen groeimodel.

Een korte biografie van de heer Bapna treft u aan op http://www.wri.org/profile/manish-bapna. Op www.wri.org vindt u meer informatie over het World Resources Institute.

De lezing wordt voorafgegaan door een introductie en welkom door Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW en Carola van Rijnsoever, directeur Inclusive Green Growth van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Na afloop van de lezing (ong. 17:30 uur) bieden wij u graag een borrel aan.

Het programma is dan als volgt:

16:00 – 16:05 welkom en introductie Hans de Boer

16:05 – 16:10 welkom en introductie Carola van Rijnsoever

16:10 – 16:50 lezing Manish Bapna en Kevin Moss

16:50 – 17:00 reflectie prof. dr. Jan Peter Balkenende

17:00 – 17:30 Q&A's met de zaal

De lezing vindt plaats in de Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12 te Den Haag – in de congreszaal op de 7e etage. Inloop met koffie/thee is vanaf 15:30 uur. U kunt zich aanmelden voor deze (gratis) lezing door een bevestigingsmail te sturen aan mw. Josée Deyl: deyl@vnoncw-mkb.nl.

De organisatie van deze lezing is in handen van MKB-Nederland en VNO-NCW, in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken.


1.

MKB-Nederland (MKB)

MKB-Nederland is de belangenorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland.

MKB-Nederland behartigt in deze hoedanigheid de belangen van de leden in Nederlandse en Europese politieke besluitvorming. Daarnaast organiseert MKB-Nederland informatie- en netwerkbijeenkomsten voor ondernemers. MKB-Nederland is gestructureerd als een vereniging.

2.

Meer over...