34872 - Maximering van het aantal regionale publieke media-instellingen - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zondag 12 juli 2020
kalender

34872 nl - wetsvoorstel
Maximering van het aantal regionale publieke media-instellingen

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 29 januari 2018 ingediend door de minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, Slob i.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het wenselijk is om op korte termijn het aantal regionale publieke media-instellingen in Nederland te maximeren op het huidige aantal per provincie en dat daarvoor wijziging van de Mediawet 2008 nodig is.

1.

Volledige titel

Wijziging van de Mediawet 2008 in verband met maximering van het aantal regionale publieke media-instellingen

2.

Documenten

(15 stuks)

2 29 januari 2018, Koninklijke boodschap, nr. 1     KST348721
Koninklijke boodschap[p
 
2 29 januari 2018, voorstel van wet, nr. 2     KST348722
Voorstel van wet
 
2 29 januari 2018, memorie van toelichting, nr. 3     KST348723
Memorie van toelichting
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier, een overzicht van door dit wetsvoorstel gewijzigde wetten en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.