Holland-Amerika Lijn: Onvervangbaar!, Den Haag - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zaterdag 4 juli 2020
kalender

Holland-Amerika Lijn: Onvervangbaar!, Den Haag

Nieuwspoort
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 24 januari 2018 19:00
plaats Den Haag
locatie Internationaal perscentrum Nieuwspoort i Toon locatie
organisatie Internationaal perscentrum Nieuwspoort i

"TCC wenst nieuwe VS ambassadeur Gods zegen toe!"

Nederland en Amerika - actuele thema’s - KEES VAN DER STAAIJ, Partijleider SGP

Nederland en 1 jaar Trump - WIM KRANENDONK, Reformatorisch Dagblad

Op 28 januari 2013 is Transatlantic Christian Council (TCC) opgericht en bestaat bijna vijf jaar. Tegen de stroom in is TCC uitgegroeid tot een internationaal erkende netwerk- en lobbyorganisatie. Om hierbij stil te staan organiseert TCC een tweetal boeiende bijeenkomsten. Met directbetrokkenen blikken we terug en vooruit op het werkveld van TCC.

Op deze avond wordt er ook iets verteld over het project 2018-2020 ‘Voor Gerechtigheid en duurzame Vrijheid’. Hiervoor is $2 miljoen nodig. In 2017 is in Nederland via Project Bruggenbouw al €100.000 gedoneerd. In Amerika werven we verder met onze afdeling daar, support uit Nederland blijft zeer welkom. Voor een effectieve verdediging en bevordering van Leven, Gezin, Geloof en Vrijheid. Voor u dus!

Aanmelden kan via deze link.


1.

Internationaal perscentrum Nieuwspoort

Internationaal perscentrum Nieuwspoort vormt een ontmoetingsplek voor parlementaire pers, politici, voorlichters en lobbyisten en is een begrip in politiek Den Haag. Bij Nieuwspoort staat het vrije woord hoog in het vaandel. Nieuwspoort is dan ook bij uitstek een debatcentrum waar politici, journalisten, overheid en belangenbehartigers de degens kruisen. Nieuwspoort is gevestigd bij de Tweede Kamer in Den Haag.

Dankzij haar unieke positie, letterlijk in het centrum van de politieke macht, is Nieuwspoort betrokken bij vele initiatieven. Zo werkte Nieuwspoort mee aan de totstandkoming van ProDemos, voorheen Huis voor democratie en Rechtsstaat. In samenwerking met Haagsch College i worden er regelmatig colleges en events georganiseerd. Nieuwspoort is ook actief voor Internationale Stad van de Vrede, waarbij het perscentrum onder andere intensief samenwerkt met de gemeente Den Haag. Daarnaast organiseert Nieuwspoort jaarlijks de Kees Lunshoflezing, waarmee Nieuwspoort een bijdrage wil leveren aan een open debatcultuur over de verhouding tussen politiek en journalistiek.

2.

Meer over...