Politieke Junkies, Amsterdam - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Donderdag 2 april 2020
kalender

Politieke Junkies, Amsterdam

deBALIE in Amsterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 20 april 2018 20:30
plaats Amsterdam
locatie De Balie Toon locatie
aanwezigen C.M. (Corrie) van Brenk i e.a.
organisatie De Balie i

Binnenhofwatchers en politiek analisten ontrafelen ook dit seizoen maandelijks in De Balie de mooiste en meest bepalende politieke fragmenten van voor en achter de schermen. Wat je niet te zien kreeg, krijg je te weten. Wat je wel zag, krijgt een andere betekenis. Na Politieke Junkies kun je nooit meer zoals vroeger naar politiek kijken.

Met Eric Smit (Follow the Money), Marleen de Rooy (NOS) en Avinash Bhikhie (NU.nl).

Jury: Corrie van Brenk (50Plus)

Politieke Junkies wordt maandelijks gemaakt door Martijn de Greve, Jaap Jansen, Barbara Bos, Marie-Louise Schonewille, Iftin Abokor, John de Zwart, Anne Schepers, Jeroen Slot, Floris van Dort, Joost Bekendam, Tom Groot Haar en Maartje Nugteren.


Inhoudsopgave

1.

De Balie

Deze organisatie organiseert debatten, seminars, theater- en filmvoorstellingen met betrekking tot culturele, sociale en politieke vraagstukken in Amsterdam. Door middel van deze activiteiten worden vele interessegebieden bestudeerd en bediscussieerd, zoals technologie, kunst, economie, de veranderende bevolkingssamenstelling, Europa etc. De Balie is open voor een breed publiek en voor alle soorten media.

De Balie is gevestigd in het voormalige gerechtshof aan het Leidseplein in Amsterdam, en is in 1982 opgericht. Voormalig PvdA-politicus Felix Rottenberg i is mede-oprichter van de organisatie.

2.

Meer over...