Thema-avond "Wonen" met Sandra Beckerman, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 1 december 2017
plaats Den Haag
locatie SP-Pand Allard Piersonlaan 48 Toon locatie
aanwezigen S.M. (Sandra) Beckerman i e.a.
organisatie Socialistische Partij (SP) i

Vrijdag 1 december organiseert de SP Afdeling Den Haag een thema-avond over het tekort aan betaalbare woonruimte. Dit probleem is in de afgelopen decennia ernstig toegenomen in Den Haag. Ook het zittende college heeft dit probleem niet kunnen doen afnemen.

Foto: SP

De SP Afdeling Den Haag heeft Sandra Beckerman, die in de tweede kamer het dossier Wonen beheert, uitgenodigd om met u te spreken over de huisvestingsproblemen en over de vraag hoe de SP deze problemen wil aanpakken.

De thema-avond wordt georganiseerd in het SP-afdelingspand aan de Allard Piersonlaan 48 en begint om 19.30u. De route naar ons pand vindt u hier. Vanaf 19.00u zijn de deuren geopend voor alle belangstellenden.

Heeft u vragen of ideeen over de huisvestingsproblemen in Den Haag of wilt u gewoon de avond bijwonen dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen. De Koffie staat klaar!

Wij zouden het erg fijn vinden wanneer u via denhaag@sp.nl laat weten dat u komt zodat er voldoende ruimte is voor iedereen.


1.

Socialistische Partij (SP)

De SP is een socialistische, eurosceptische partij. De partij werd opgericht in 1972 en kent vooral een sterke lokale, actiegerichte basis. De SP wil 'een samenleving waarin menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit voorop staan'. Sinds 13 december 2023 is Jimmy Dijk i politiek leider.

Bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i haalde de SP vijf zetels, een verlies van vier zetels ten opzichte van de verkiezingen in 2021. De partij heeft drie zetels in de Eerste Kamer i en momenteel geen zetels in het Europees Parlement.

2.

Meer over...