100 jaar SGP Veenendaal! - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zaterdag 4 juli 2020
kalender

100 jaar SGP Veenendaal!

Veenendaal
datum 22 september 2017 19:30 - 22:00
plaats Veenendaal
locatie Ichtus College Toon locatie
aanwezigen C.G. (Kees) van der Staaij i, P. (Peter) Schalk i e.a.
organisatie Staatkundig-Gereformeerde Partij (SGP) i

100 jaar SGP Veenendaal!

DV vrijdag 22 september 2017 hopen we met een jubileumavond in het Ichtus College ons 100-jarig bestaan te vieren. Het thema van de avond is ‘getuigen met woord en daad’.

Een week later, D.V. 30 september is er een fietstocht uitgezet.

Jubileumavond

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de SGP-afdeling Veenendaal zal er een jubileumavond gehouden worden op D.V. 22 september. Deze avond wordt gehouden in de aula van het Ichthus College aan de Vondellaan 4 in Veenendaal.

Het thema voor deze avond is: SGP, getuigen met Woord en daad!? Sprekers voor deze avond zijn Dick Both, Bart Jan Spruyt, Kees van der Staaij en Marco Verloop. De sprekers zullen met elkaar en met de zaal in discussie gaan onder leiding van Peter Schalk.

Er wordt een muzikaal intermezzo gegeven door het gemengd koor ‘Met Hart en Stem’, onder leiding van Arie Kortleven en met Bert Roest achter de piano.

Ds. J.B. ten Hove zal de bijeenkomst openen.

Na afloop is er nog een informeel samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Programma:

19.30 uur Inloop (koffie)

19.45 uur Opening door ds. J.B. ten Hove

20.00 uur SGP, getuigen met Woord en daad!? met Marco Verloop en Dick Both

20.45 uur Muzikaal intermezzo

21.00 uur Pauze

21.30 uur SGP, getuigen met Woord en daad!? met Kees van der Staaij en Bart Jan Spruyt

22.00 uur Afsluiting door Chris Flikweert

22.15 uur Uitloop

Jubileumfietstocht

Op D.V. zaterdag 30 september wordt door de SGP-jubileumcommissie een fietspuzzeltocht georganiseerd. Deze fietstocht start tussen 10.00 en 12.00 uur bij de Pniëlkerk, Ghandistraat 2 te Veenendaal.

De tocht bedraagt 30 km en voor de doorzetters is er een tocht van 40 km. Deze tocht voert u door Veenendaal en omgeving.

Deelname aan deze jubileumfietstocht is gratis. In verband met de catering is aanmelding van te voren wel noodzakelijk. U kunt zich aanmelden bij Bart de Baat. E: ladebaat@gmail.com. Let op: vol = vol.

Sprekers

Diverse sprekers (wethouder Marco Verloop, fractievoorzitter Dick Both, ons Veense 1e Kamerlid Peter Schalk, ons 2e kamerlid Kees van der Staaij) zullen deze avond invullen.


1.

Staatkundig-Gereformeerde Partij (SGP)

De SGP is een behoudende christelijke (reformatorische) partij, die strikt volgens Bijbelse normen politiek wil bedrijven. Politiek leider van de SGP is Kees van der Staaij i. De partij werd opgericht op 24 april 1918.

2.

Meer over...