Politieke Junkies, Amsterdam - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Maandag 13 juli 2020
kalender

Politieke Junkies, Amsterdam

deBALIE in Amsterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 15 december 2017 20:30
plaats Amsterdam
locatie De Balie Toon locatie
aanwezigen E.M.J. (Lilianne) Ploumen i e.a.
organisatie De Balie i

Binnenhofwatchers en politiek analisten ontrafelen ook dit seizoen maandelijks in De Balie de mooiste en meest bepalende politieke fragmenten van voor en achter de schermen. Wat je niet te zien kreeg, krijg je te weten. Wat je wel zag, krijgt een andere betekenis. Na Politieke Junkies kun je nooit meer zoals vroeger naar politiek kijken.

Met:

Nynke de Zoeten (Nieuwsuur), Thijs Broer (Vrij Nederland) en Lise Witteman (De Telegraaf)

Jury: Lilianne Ploumen (PvdA)

De redactie van Politieke Junkies bestaat uit Martijn de Greve, Barbara Bos, Jaap Jansen, Marie-Louise Schonewille, Iftin Abokor, Floris van Dort, Niels Stet, Anne Schepers, Jeroen Slot, Joost Bekendam, John de Zwart en Jasper Wezenberg.


Inhoudsopgave

1.

De Balie

Deze organisatie organiseert debatten, seminars, theater- en filmvoorstellingen met betrekking tot culturele, sociale en politieke vraagstukken in Amsterdam. Door middel van deze activiteiten worden vele interessegebieden bestudeerd en bediscussieerd, zoals technologie, kunst, economie, de veranderende bevolkingssamenstelling, Europa etc. De Balie is open voor een breed publiek en voor alle soorten media.

De Balie is gevestigd in het voormalige gerechtshof aan het Leidseplein in Amsterdam, en is in 1982 opgericht. Voormalig PvdA-politicus Felix Rottenberg i is mede-oprichter van de organisatie.

2.

Meer over...