Amsterdam is van iedereen - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Donderdag 26 november 2020
kalender

Amsterdam is van iedereen

Met dank overgenomen van D. (Dilan) Yesilgöz-Zegerius i, gepubliceerd op dinsdag 8 juli 2014, 11:40.

Dit was tot nu toe even wel de slechtste weblog uit. Een keer in de 2 maanden een post plaatsen is natuurlijk tegen de basisregels van het internet in. En terecht. Ik vermoed dat alle lezers inmiddels afgehaakt zijn en dat mijn moeder momenteel de enige persoon is die uit plichtgevoel af en toe er een blik op werpt. Mama; dank je wel.

Nog los van het feit dat ik goed geld heb betaald voor deze site (en ik mijn man nog moet bewijzen dat het een goede beslissing was), wordt het wel weer echt tijd om mijn gedachten, ideeen, acties en plannen te delen, in de hoop dat in elk geval een paar lezers terugkomen.

Dat het zo lang zo stil was ligt aan het simpele feit dat we aan het onderhandelen waren. Het proces, de inhoud, de frustraties, het plezier én de uitkomst heeft uitgebreid in de kranten gestaan, dus ik stel voor dat ik dat hier niet herhaal. Feit is dat de delen die ik had kunnen beschrijven zeer inspiratieloos waren en de spannende delen juist geheim. Veel energie en zin om te bloggen had ik dus niet.

Maar we zijn rond; we hebben een College! En wat voor één. Acht wethouders die met veel ambitie zijn begonnen. Ik heb er alle vertrouwen in. Wat minder in de kranten heeft gestaan (=niet), maar wat voor mij persoonlijk ook belangrijk was, is de portefeuilleverdeling in de fractie. Wij hadden allemaal tijdelijke portefeuilles, en ik kon al sinds de verkiezingen niet wachten om deze defintief te maken zodat het echte (in)werken zou kunnen beginnen.

Ik ben erg trots en blij dat ik namens de VVD eerste woordvoerder ben geworden op de portefeuilles Veiligheid, Armoede en Sport! Vanuit oa deze portefeuilles (en ik bemoei me achter de schermen natuurlijk ook met van alles en nog wat, maar dat is mijn karakter laten we maar zeggen) zal ik mij de komende jaren 100% inzetten om Amsterdam veiliger, liberaler en nog bruisender te maken (en daar veel over te schrijven)

Voor alle Amsterdammers. Want Amsterdam is van iedereen!

Lees hier het Coalitieakkoord Amsterdam is van iedereen