Henk Krol bij "Ask me Anything"

Kalender (Bron: swedeandsour / iStock.com)
swedeandsour / iStock.com
datum 14 maart 2017 14:00 - 15:00
locatie BNR radio Toon locatie
aanwezigen J.K.T. (Jan) Postma i, S. (Sybrand) van Haersma Buma i, H.C.M. (Henk) Krol i e.a.
organisatie 50PLUS i

Henk Krol schuift een uur lang aan bij Jan Postma bij het programma 'Ask me Anything' om vragen van luisteraars aan lijsttrekkers te beantwoorden die via twitter, facebook enz. worden gesteld. Jan zal dit uiteraard allemaal in goede banen leiden.

Politiek verslaggever Jaap Jansen praat ook mee in de studio en zal zo nu en dan een vraag stellen.

De volgende rubrieken kunnen waarschijnlijk aan de orde komen:

  • Actualiteit van de dag; in het eerst kwartier nemen we wat actuele koppen door.
  • Feit fabel ... 3 feiten/fabels, aan de lijsttrekker de taak om een keuze te maken.
  • Wat moet sowieso tussen de oren van de kiezer blijven zitten? In deze rubriek mag de lijsttrekker even leeglopen, wat is HET punt dat hij wil maken?
  • Estafettevraag; de lijsttrekker beantwoordt een vraag van de gast van de vorige dag en stelt een vraag aan de gast van morgen. Deze rubriek gaat sowieso door... het is de laatste aflevering voor de verkiezingen, dus Henk beantwoordt de vraag van Sybrand Buma.

Inhoudsopgave

  1. 50PLUS
  2. Meer over...

1.

50PLUS

50PLUS is een politieke partij die zich met name richt op de belangen van 50-plussers. De partij vindt dat deze groep onvoldoende is vertegenwoordigd in de Nederlandse politiek. De partij is opgericht in 2011 en kwam in 2012 voor het eerst in de Tweede Kamer. Op dit moment is senator Martin van Rooijen i politiek leider van de partij.

Bij de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i haalde 50PLUS geen zetels. In de Eerste Kamer heeft de partij één zetel. In het Europees Parlement zetelt 50PLUS momenteel niet.

2.

Meer over...