In gesprek met Jeanine Hennis in Bodegraven - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Vrijdag 24 januari 2020
kalender
St. Galluskerk Bodegraven
datum 8 maart 2017
plaats Bodegraven
locatie plek: Julianastraat 4, te Toon locatie
aanwezigen J.A. (Jeanine) Hennis-Plasschaert†i e.a.
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)†i

In gesprek met Jeanine Hennis in Bodegraven

datum: 8 maart 2017 19:30

plek: Julianastraat 4, te Bodegraven

Op 8 maart is iedereen van harte welkom om in het Evertshuis in Bodegraven in gesprek te gaan met minister Jeanine Hennis. De grote vraag deze avond is: wat vind jij normaal? Hierover kunt u met Jeanine Hennis in gesprek gaan, en het hebben over wat jij belangrijk vindt voor de toekomst van Nederland. Ben je benieuwd naar wat Jeanineís drijfveren zijn, waarom ze zoveel plezier heeft in haar werk of een andere vraag die je altijd al hebt willen stellen?

Kom vooral langs in Bodegraven op 8 maart!

deel:


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een 'rechtse' liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 31 mei 2006 Mark Rutte†i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid†i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij†i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017†i 33 zetels. Dit waren acht zetels minder dan bij de vorige verkiezingen. De VVD werd wel met afstand de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer†i heeft de VVD momenteel 12 zetels.

2.

Meer over...