Festival van de Redelijkheid, Rotterdam

Erasmusbrug in Rotterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 12 maart 2017 15:00 - 20:00
plaats Rotterdam
locatie Willem Burger Hal De Doelen Kruisplein 40 Toon locatie
aanwezigen B.O. (Boris) Dittrich i, A. (Alexander) Pechtold i, G. (Gerard) Spong e.a.
organisatie Democraten 66 (D66) i

Deze verkiezingen staan voor D66 in het teken van verbinding. We kiezen voor hoop in plaats van haat. Met een duidelijk beeld voor onze gezamenlijke toekomst, niet voor het verleden.

Dat kunnen we niet alleen. Samen krijgen we het voor elkaar. Optimisme = D66 en juist dat staat centraal op zondag 12 maart (vanaf 15.00 uur) tijdens het Festival van de Redelijkheid in de Willem Burger Hal (De Doelen) in Rotterdam.

Samen zetten we de eindsprint van de campagne in. Leden, niet-leden, D66-stemmers en zwevers, iedereen is welkom. Neem dus vooral uw vrienden en familie mee! Toegang is gratis. U heeft geen toegangsbewijs nodig.

Programma

Het programma start om 15.00 uur. Jan Versteegh presenteert het Festival. Optredens worden verzorgd door onder andere D66’er Jan Terlouw, columniste Carrie, komiek Greg Shapiro, zangeres Shirma Rouse, oud-Kamerlid Boris Dittrich, student en initiatiefneemster van ‘Dare to be Grey’ Luca Schmidt, advocaat Gerard Spong, schrijver Abdelkader Benali, Paul Haenen als Dominee Gremdaat en natuurlijk lijsttrekker Alexander Pechtold.

Bereikbaarheid

De Willem Burger Hal (De Doelen, Kruisplein 40) is goed bereikbaar als u met het openbaar vervoer komt. Het Kruisplein ligt op 5 minuten loopafstand van Rotterdam CS. Komt u met de auto? Er zijn diverse parkeergarages in de buurt van de Willem Burger Hal.

Iedereen is welkom! Toegang is gratis. Wilt u erbij zijn? Geef u hier op:

Aanmelden Festival van de Redelijkheid

  • Naam*

    Voornaam Achternaam

  • Telefoon (mobiel)
  • E-mailadres*
  • Ik ben*
    • Lid van D66
    • Geen lid van D66
    • Journalist
  • Namen Introducé(s)

    We vinden het leuk als je iemand meeneemt.

  • Phone

    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

12 maart

15:00 uur

Willem Burger Hal

De Doelen

Kruisplein 40

3012 CC Rotterdam


1.

Democraten 66 (D66)

Democraten 66 (D66) is een hervormingsgezinde sociaal-liberale partij. De huidige politiek leider is Rob Jetten i. De partij werd opgericht op 14 oktober 1966 door 44 'homines novi', waarvan er 25 eerder bij andere politieke partijen actief waren geweest. Belangrijkste initiatiefnemer en voorman (tot 1998) was de oud-journalist Hans van Mierlo i.

D66 haalde bij Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 9 zetels, 15 minder dan in 2021. De partij heeft vijf zetels in de Eerste Kamer. Er zit één Nederlands lid namens D66 in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...