De kanarie in de kolenmijn lezing - Breda

Breda, Nederland
© Anton Bussemaker
datum 13 maart 2017 19:30 - 21:00
plaats Breda
locatie Boekhandel Grand Theatre Breda, van Coothplein 17b Toon locatie
aanwezigen M.L. (Marianne) Thieme i, E.R. (Ewald) Engelen e.a.
organisatie Partij voor de Dieren (PvdD) i

Op maandagavond 13 maart geven Marianne Thieme en Ewald Engelen een lezing over hun nieuwe boek De kanarie in de kolenmijn in Breda. Kom je ook? Meld je dan hier aan.

Na de lezing is er gelegenheid om de auteurs vragen te stellen en vindt er een signeersessie plaats. Uiteraard is het boek De kanarie in de kolenmijn ter plekke te koop.

De Volkskrant noemde het boek met afstand het meest radicale geschrift dat de afgelopen jaren in de Haagse politiek werd geschreven, en bekroonde het met vier sterren. In het boek waarschuwen Marianne Thieme en Ewald Engele tegen de onhoudbaarheid van de huidige politieke en financiële keuzes. Als een kanarie in de kolenmijn signaleren ze de gevaren die onze toekomst bedreigen. Tijd voor een revolutie! Tijd voor plan B!

Praktische informatie

Reserveren: Om de lezing bij te wonen moet je je van tevoren aanmelden. Klik hier om je aan te melden. De lezing is zowel toegankelijk voor leden van de partij, als voor niet-leden.

Neem je iemand mee? Meld deze persoon dan apart aan.

Entree: gratis.

Locatie: Boekhandel Grand Theatre Breda, van Coothplein 17b, 4811NC Breda

Tijd: 19:30 - 21:00 uur, inloop vanaf 19:00 uur.

Meer weten over het boek of benieuwd waar en wanneer Marianne Thieme en Ewald Engelen nog meer een lezing geven? Ga dan naar www.partijvoordedieren.nl/dekanarieindekolenmijn


1.

Partij voor de Dieren (PvdD)

De Partij voor de Dieren (PvdD) beschouwt dieren als de allerzwaksten in de samenleving en wil dierenwelzijn terugbrengen op de politieke agenda. Politiek leider van de Partij voor de Dieren is Esther Ouwehand i (vanaf september 2023 tijdelijk vervangen). De partij werd opgericht in 2002.

Bij Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i haalde de PvdD drie zetels, drie minder dan bij de verkiezingen in 2021. De partij heeft drie zetels in de Eerste Kamer i en één zetel in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...