Koffiedrinken met Gerrit Jan van Otterloo, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 6 maart 2017 10:00 - 12:00
plaats Den Haag
locatie Buurthuis: "De Landen", Isabellalaan 259, Den Haag Toon locatie
aanwezigen G.J.P. (Gerrit Jan) van Otterloo i e.a.
organisatie 50PLUS i

Buurthuis de Landen is een actieve buurtvereniging in de wijk Mariahoeve met een voorzitter/coördinator (78 jaar !!) die creatieve ideeën heeft om tegen zeer lage kosten omwonenden (veelal ouderen) een zinvolle dagbesteding te geven,Teun Scherpenzeel is een bevlogen coördinator met een uitgebreid netwerk waardoor hij veel zaken voor elkaar krijgt. Het campagne team heeft afgesproken dat we daar op 6 maart gaan „koffie drinken" met de aanwezigen.Hij zal ervoor zorgen dat hieraan voldoende bekendheid wordt gegeven. Het thema is: "Maakt u zich ook zorgen overuw (financiele) toekomst?"

Namens 50PLUS zal Gerrit Jan Otterloo (nr. 5 op de kandidatenlijst) aanwezig zijn.


Inhoudsopgave

  1. 50PLUS
  2. Meer over...

1.

50PLUS

50PLUS is een politieke partij die zich met name richt op de belangen van 50-plussers. De partij vindt dat deze groep onvoldoende is vertegenwoordigd in de Nederlandse politiek. De partij is opgericht in 2011 en kwam in 2012 voor het eerst in de Tweede Kamer. Op dit moment is senator Martin van Rooijen i politiek leider van de partij.

Bij de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i haalde 50PLUS geen zetels. In de Eerste Kamer heeft de partij één zetel. In het Europees Parlement zetelt 50PLUS momenteel niet.

2.

Meer over...