BAI Verkiezingsdebat, 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch - Sint-Janskathedraal
datum 3 maart 2017 20:00 - 21:30
plaats 's-Hertogenbosch
locatie Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45 Toon locatie
aanwezigen G.J.P. (Gerrit Jan) van Otterloo i, S.C.C.M. (Sjoerd) Potters i, H.J. (Hermen) Vreugdenhil i, J.M.C. (Jessica) van Eijs i, T.J.H. (Tom) van den Nieuwenhuijzen i e.a.
organisatie BAI

Op 15 maart zijn er weer Tweede Kamerverkiezingen. Om u te helpen bij uw keuze in het stemhokje organiseert het Bosch Architectuur Initiatief op vrijdag 3 maart een groot debat met kandidaat-Kamerleden van verschillende politieke partijen!

HET DEBAT

In het debat gaan de kandidaten opzoek naar de ruimtelijke effecten van overheidsbeleid. Beslissingen die in Den Haag genomen worden hebben natuurlijk ook gevolgen voor de manier waarop de stad eruit zien en hoe wij de stad met elkaar delen en gebruiken. In het debat worden verschillende landelijke thema's behandeld met een ruimtelijke implicatie waaronder energietransitie, zorg, mobiliteit en sociaal beleid. De politici worden bevraagd op hun ideeën en de effecten van hun landelijke plannen. Moeten er meer of minder auto’s rijden door de stad, moet de natuur de ruimte krijgen of moet dit afgewogen tegenover andere belangen? De antwoorden hierop worden in het debat gezocht aan de hand van lokale voorbeelden. Ook u krijgt de mogelijkheid om kort te reageren op de discussie!

Namens de PvdD gaat Marco van der Wel in debat met Sjoerd Potters (VVD), Jessica van Eijs (D66), Tom van den Nieuwenhuijzen (GroenLinks), Hermen Vreugdenhil (ChristenUnie), Gerrit Jan van Otterloo (50PLUS).

Meer informatie


1.

Meer over...