Zorg- en verkiezingscampagne met Renske Leijten, Leeuwarden - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Dinsdag 29 september 2020
kalender

Zorg- en verkiezingscampagne met Renske Leijten, Leeuwarden

Leeuwarden, Oldehoven
datum 15 februari 2017 19:00 - 22:30
plaats Leeuwarden
locatie De Fontein, Goudenregenstraat 77, 8922 CP Toon locatie
aanwezigen R.M. (Renske) Leijten i e.a.
organisatie Socialistische Partij (SP) i

Sinds juni 2016 heeft de SP afdeling actief campagne gevoerd voor het nationaal zorgfonds in verschillende wijken van Leeuwarden. Dit heeft geresulteerd in 5 voorlichtingsavonden. Bijna 1500 mensen hebben hun steun betuigd aan het NZF. Wij als bestuur van de afdeling Leeuwarden zijn hier met recht trots op.

Daarom organiseren wij een afsluitende NZF avond in combinatie met actiepunten voor de landelijke verkiezingscampagne. Voor deze avond is SP 2e kamerlid Renske Leijten uitgenodigd om het woord te voeren.

Dit belooft een interessante avond te worden.

U bent van harte welkom om deze avond bij te wonen. De avond begint om 19:30 en de zaal is open vanaf 19:00 uur. Uiteraard is de toegang volledig gratis!


1.

Socialistische Partij (SP)

De SP is een socialistische, eurosceptische partij. De partij werd opgericht in 1972 en kent vooral een sterke lokale, actiegerichte basis. De SP wil 'een samenleving waarin menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit voorop staan'.

Bij de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september 2012 haalde de SP, eveneens als in 2010, vijftien zetels. In 2006 was dat aantal nog 25. De SP maakt deel uit van de oppositie. De partij heeft vier zetels in de Eerste Kamer i.

2.

Meer over...