Operatie interview: Operatie van de tweedeling, Rotterdam

Erasmusbrug in Rotterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 1 februari 2017 20:00 - 22:00
plaats Rotterdam
locatie Pretorialaan 141, 3072EL Toon locatie
aanwezigen A. (Alexander) Pechtold i e.a.
organisatie Jonge Democraten (JD) i

D66 Rotterdam organiseert vijf optimistische en inspirerende bijeenkomsten in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen, zogenaamde ‘Campagne Scrums’. De Scrums zijn interactieve bijeenkomsten waarin inhoud en verrassing centraal staan. Op 1 februari trappen we af met als onderwerp het aanpakken van de tweedeling in de samenleving.

De politieke hoofdgast op 1 februari is Alexander Pechtold. Hij zal aan de tand worden gevoeld door verschillende interviewers. Deze interviewers zijn voor iedereen, ook voor de hoofdgast, een verassing en worden pas onthuld op het moment dat het interview start. Totaal verschillende mensen zullen de kans krijgen om de rode draad in het D66 verkiezingsprogramma, het aanpakken van de tweedeling, te testen aan hun eigen opvattingen.

Verspreid het woord en zien je graag op 1 februari in het Gemaal! Deze avonden zijn nadrukkelijk voor leden en niet-leden.


1.

Jonge Democraten (JD)

Deze politieke jongerenorganisatie is verbonden aan D66 i en heeft als doel bij te dragen aan de individuele ontplooiing van alle mensen. De JD is opgericht in 1984 en bestaat uit jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud. Met ongeveer 3500 leden is JD één van de grotere politieke jongerenorganisaties in Nederland. De JD heeft tien lokale afdelingen in het land.

2.

Meer over...