Symposium ‘Toekomst van Werk’, Utrecht - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zondag 9 augustus 2020
kalender

Symposium ‘Toekomst van Werk’, Utrecht

Utrecht Centraal
© Kevin Bergenhenegouwen / PDC
datum 21 januari 2017 10:00 - 16:30
plaats Utrecht
locatie Domplein 3 Toon locatie
organisatie DWARS, GroenLinkse Jongeren (DWARS) i

Hoe ziet de arbeidsmarkt van morgen eruit? Gaan robots al ons werk overnemen, of zal dat wel meevallen? Met welke mythes over werk moet het voor eens en voor altijd gedaan zijn? Kom erachter tijdens het DWARS-symposium de Toekomst van Werk!

Je bent van harte welkom om je zaterdag 21 januari te laten begeesteren door vooraanstaande sprekers uit de politiek, wetenschap en het maatschappelijk middenveld.

Niemand minder dan Mariëtte Hamer, voorzitter van de Sociaal-Economische Raad (SER), gaat voor ons spreken. Daarnaast komen Fabian Dekker (arbeidssocioloog aan de Erasmus Universiteit) en Mirjam de Rijk (journalist en voormalig politica). Ook zal de voorzitter van jongerenvakbond FNV Jong, Kristina van der Molen, ons toespreken. De vijfde spreker is directeur Sociale Zaken bij werkgeversorganisatie VNO-NCW/MKB Nederland: Guusje Dolsma.

Aanmelden kan door je aanwezig te zetten op Facebook of een mail te sturen naar bas[a]dwars.org. Tot de 21e!


1.

DWARS, GroenLinkse Jongeren (DWARS)

Deze in 1991 opgerichte politieke jongerenorganisatie is gelieerd aan de politieke partij GroenLinks i. DWARS is een organisatie voor en door jongeren van 14 tot 28 jaar die zich betrokken voelen bij groene en linkse politiek. De organisatie kent verschillende afdelingen, verspreid over heel Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.

2.

Meer over...