Politiek diner 2017 met Wijnand Duyvendak, Utrecht - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zondag 8 december 2019
kalender
Utrecht Centraal
© Kevin Bergenhenegouwen / PDC
datum 18 januari 2017
plaats Utrecht
locatie Nieuwegracht 33, 3512 LD . Restaurant De Artisjok Toon locatie
aanwezigen E.C.M. (Erik) Jurgens†i, L.H.G. (Leo) Platvoet†i, A.J.W. (Wijnand) Duyvendak†i, P.H.M. (Paul) Smeulders†i e.a.
organisatie Bureau de Helling

Hellingproef organiseert ieder jaar een politiek diner met een vooraanstaande politieke gast. Dit jaar kondigen we met trots aan dat Wijnand Duyvendak (campagneleider voor GroenLinks) onze hoofdgast is op het politiek diner 2017.

In een informele setting hebben we de kans om Wijnand alles te vragen over zijn werk in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2017.

Het diner zal plaatsvinden op woensdag 18 januari 2017, van 19.00 uur tot 21.30 uur in de werfkelder van restaurant de Artisjok in Utrecht. Inloop vanaf 18:30 uur. Het restaurant serveert voor ons een volledig biologisch en vegetarisch driegangenmenu! Leden van Hellingproef betalen voor het driegangenmenu slechts Ä20,- (inclusief 2 drankjes).

In tegenstelling tot eerdere berichten mogen ook niet-leden zich aanmelden. Niet-leden betalen voor het diner Ä35,- (inclusief 2 drankjes). Het is financieel echter erg aantrekkelijk om eerst lid te worden van Hellingproef! Dat kan via: https://bureaudehelling.nl/webform/abonneren-bestellen

Let op: omdat we het belangrijk vinden dat iedereen de gelegenheid heeft om even met Wijnand te praten, is er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je daarom snel aan per mail (hellingproef@groenlinks.nl), onder vermelding van 'politiek diner 2017'. Heb je allergieŽn en/of dieetwensen? Geef dit dan door bij je aanmelding. Zodra je van ons een bevestiging ontvangt is je deelname rond.

Wij zien je aanmelding graag tegemoet. Tot 18 januari!

Spreker(s):

  • Wijnand Duyvendak

Datum:

wo 18 jan 2017

Tijd:

19:00

Kosten:

20,-

Locatie:

Nieuwegracht 33, 3512 LD Utrecht. Restaurant De Artisjok

Bekijk op de kaart

Aanmelden:

via: hellingproef@groenlinks.nl

Bureau de Helling, Hagar Roijackers, Erik Jurgens, Leo Platvoet, Restaurant De, Paul Smeulders, Wijnand Duyvendak


1.

Meer over...