Netwerkdiner liberaal vrouwennetwerk Utrecht

Utrecht Centraal
© Kevin Bergenhenegouwen / PDC
datum 30 november 2016 18:00
plaats Utrecht
aanwezigen T. (Tamara) van Ark i, J.M.H.J. (Henry) Keizer i e.a.
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

18.00 uur Inloop en welkomstdrankje

18.30 uur Welkom, opening diner door Henry Keizer, partijvoorzitter

18.45 uur Diner-buffet

Tijdens het diner-buffet zal Tamara van Ark, campagneleider voor de verkiezingen van de Tweede Kamer, de aanwezigen meenemen in het proces naar de verkiezingen toe:

  • Hoe gaan we onze ambitie - 51 zetels!- realiseren?
  • Hoe gaan we onze kiezers benaderen?
  • Hoe maken we optimaal gebruik van ons verkiezingsprogramma?
  • En vooral: wat kunnen wij doen om de VVD wederom de grootste partij in Nederland te maken?

Na de introductie door Tamara van Ark zal in kleine groepjes gediscussieerd worden, welke ideeën er bij de aanwezigen leven om bovenstaande ambitie waar te maken. Dit alles ter versterking van de campagne!

Een tweede onderdeel van het diner-buffet is het kennismaken met een aantal vrouwen die op de kandidatenlijst staan voor de Tweede Kamer. Namen worden bekend gemaakt zodra de lijst openbaar is.

22.00 uur Samenvatting campagne-ideeën en afsluiting.

Het netwerkdiner vindt plaats in het Carlton President Hotel, Floraweg 25 te Utrecht. U kunt hier tegen betaling parkeren. Ook met het OV is het Carlton President Hotel te bereiken. Ziet u hiervoor www.9292.nl of https://www.carlton.nl/president-hotel-utrecht.

Het programma start om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur.


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 14 augustus 2023 Dilan Yesilgöz-Zegerius i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 24 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van 2021. De VVD werd daarmee voor het eerst in dertien jaar niet de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel tien zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...