34601 - Initiatiefnota over beschermd wonen - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zondag 16 februari 2020
kalender

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Deze initiatiefnota werd op 9†november†2016 ingediend door het Tweede Kamerlid Berckmoes-Duindam (VVD)†i en Van der Linde (VVD)†i.

 

1.

Volledige titel

Initiatiefnota van de leden Berckmoes-Duindam en Van der Linde over beschermd wonen

 

2.

Documenten

(5 stuks)

2 9†november†2016, geleidende brief, nr. 1     KST346011
Geleidende brief
 
2 9†november†2016, initiatiefnota, nr. 2     KST346012
Initiatiefnota
 
2 28†februari†2017, brief, nr. 3     KST346013
Brief regering; Reactie op de initiatiefnota van de leden Berckmoes-Duindam en Van der Linde over beschermd wonen (34 601)
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in ťťn oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.