Dag van de Verkiezingen, Bunnik

Kerk in Bunnik
datum 10 december 2016 09:45
plaats Bunnik
aanwezigen M. (Mark) Rutte i, T. (Tamara) van Ark i, J.M.H.J. (Henry) Keizer i e.a.
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

Op 15 maart 2017 gaat Nederland naar de stembus om te beslissen over de toekomst van ons land. De afgelopen jaren heeft de VVD samen met u en al die optimistische, koppige Nederlanders hard gewerkt om Nederland uit de crisis te halen. De basis van ons prachtige land is op orde, nu kunnen we gaan bouwen aan een nóg beter, veiliger en welvarender Nederland. De komende jaren moet iedereen in Nederland gaan voelen dat het beter gaat.

Samen met u willen wij een vernieuwende en sterke campagne neerzetten om ons verhaal aan heel Nederland te vertellen. Uw hulp en inzet is van groot belang, samen met u gaan wij er een fantastische campagne van maken!

Als lid van de VVD bent u van harte uitgenodigd op de Dag van de Verkiezingen op 10 december in Postillion Hotel Bunnik (Kosterijland 8). Deze dag staat niet alleen in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen van 2017, ook gaan wij graag met u in gesprek over de voorbereidingen voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Programma

Deze dag is er voor u een uitgebreid programma. Partijvoorzitter Henry Keizer zal u deze dag verwelkomen vanaf 09:45 uur. Daarna zal Tamara van Ark, campagneleider Tweede Kamerverkiezingen 2017, u meer vertellen over de campagne. Na een kopje koffie kunt u deelnemen aan één van de deelsessies.

09:15 uur - 09:45 uur Inloop koffie en thee

09:45 uur - 10:30 uur Opening door Henry Keizer. Campagneleider Tamara van Ark over de campagne Tweede Kamerverkiezingen

10:30 uur - 10:45 uur Koffie break

10:45 uur - 12:15 uur Deelsessies

In Gesprek Met De Kiezer

Contact met de kiezers is belangrijk en waardevol. Tijdens deze training leert u hoe canvassen succesvol en leuk kan zijn!

Online Campagne Voeren

Hedendaags campagne voeren kan niet zonder het internet en social media. Het Online Team van de VVD vertelt u graag alles over effectief online campagne voeren.

Thematisch Netwerk Zoekt Vrienden!

Hoe kunnen netwerkvrienden uw thematisch netwerk versterken? Daar gaan we graag met u als netwerkbestuurder over in gesprek.

De Kandidaatstellingsprocedure GR2018

Wilt u meer informatie over de kandidaatstellingsprocedure voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2018? Dan nodigen wij u van harte uit voor deze deelsessie waarin wij graag met u alle tips en tricks delen.

De Winnende Lijst

Het samenstellen van een geschikte kandidatenlijst kan uitdagend zijn. Tijdens deze deelsessies krijgen netwerkbesturen en bijbehorende kandidaatstellingscommissies handvatten voor het samenstellen van de ideale kandidatenlijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Het Winnende Verkiezingsprogramma GR2018

Het verkiezingsprogramma is het uithangbord van de VVD. Deze deelssessie is erop gericht om VVD-netwerken verkiezingsprogramma’s te laten schrijven die met plezier door kiezers gelezen worden.

Uw Netwerk: Financieel Gezond

Houdt u zich bezig met de financiën van uw netwerk of beheert u het campagnebudget? In deze deelsessie krijgt u alle informatie over de website voor penningmeesters, het giftenreglement en de afsluiting van het boekjaar 2016.

12:15 uur - 13:00 uur

Mark Rutte en Bas Mouton

De dag zal worden afgesloten door Bas Mouton en lijsttrekker voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 Mark Rutte.

13:00 uur

Lunch

Aanmelden

Aanmelden voor de Dag van de Verkiezingen kan via MijnVVD. Wij vragen van u voor deze dag een bijdrage van 15,00 euro. Aanmelden voor de Dag van de Verkiezingen kan tot en met 6 december 2016.

Wij zien u graag in Bunnik!


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 14 augustus 2023 Dilan Yesilgöz-Zegerius i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 24 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van 2021. De VVD werd daarmee voor het eerst in dertien jaar niet de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel tien zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...