Energiebesparen en netwerken met EZ, Rotterdam

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 28 november 2016
plaats Rotterdam
aanwezigen E.H.Th.M. (Ed) Nijpels i e.a.
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) i

Bent u benieuwd hoe andere bedrijven met succes energiebesparing en duurzame energie toepassen? Kom dan naar het Evenement 'Energiebesparen en Netwerken' met het ministerie van Economische Zaken op maandag 28 november in de Van Nellefabriek in Rotterdam.

U doet kennis op over de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van energiebesparing en duurzame energie voor uw bedrijf. Het evenement bestaat onder andere uit een keynote speech van André Kuipers, de uitreiking van de EZ Energy Award door Ed Nijpels en workshops over onder meer de 'financieringsmogelijkheden voor het MKB'. Zodat ook u aan de slag kunt gaan met energiebesparing binnen uw bedrijf. Energiebesparing binnen uw bedrijf is eenvoudiger dan u denkt. Lees het volledige programma.

Voor wie?

Veel partijen houden zich al bezig met verduurzaming en het verminderen van het energieverbruik. Het ministerie van Economische Zaken komt graag in contact met de MKB-ers, maar ook met intermediairs, de dienstensector, installateurs en mede-overheden om te weten wat er speelt.

Aanmelden

Meld u aan voor het evenement via het aanmeldformulier.

EZ Energy Award

In aanloop naar het evenement schreven we een prijsvraag uit voor een ondernemer die een aansprekende en inspirerende energiebesparing binnen het bedrijf realiseerde. Een onafhankelijke vakjury kiest uit de inzendingen 3 genomineerden en een winnaar. De genomineerden krijgen een eervolle vermelding. De winnaar ontvangt € 25.000 netto die hij/zij kan investeren in verdere verduurzaming van het bedrijf. Lees meer over de EZ Energy Award.

Inschrijven

Bent u de meest energiebesparende ondernemer, stuur dan uw energiebesparing uiterlijk 25 oktober 2016 in. Meedoen is eenvoudig, Schrijf u nu in!

Wie zitten er in de jury?

De jury bestaat uit onafhankelijke juryleden:

  • Ans van den Bosch, ministerie EZ, programmadirecteur (plv.) Energie uitdagingen 2020
  • Peter Alderliesten, directeur TKI energie en industrie
  • Joris Thijssen, directeur Greenpeace

Organisatie

Het ministerie van Economische Zaken organiseert dit evenement en de award in samenwerking met Expertisecentrum Energiebesparing en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).


1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...