34582 - Initiatiefnota met voorstellen voor efficiŽnte energiebesparing in de energie-intensieve industrie - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zondag 23 februari 2020
kalender

Deze initiatiefnota werd op 25†oktober†2016 ingediend door het Tweede Kamerlid Van Veldhoven-van der Meer (D66)†i.

 

1.

Volledige titel

Initiatiefnota van het lid Van Veldhoven: ďGeen woorden, maar daden en energie besparen Ė voorstellen voor efficiŽnte energiebesparing in de energie-intensieve industrieĒ

 

2.

Documenten

(4 stuks)

2 25†oktober†2016, geleidende brief, nr. 1     KST345821
Geleidende brief
 
2 25†oktober†2016, initiatiefnota, nr. 2     KST345822
Initiatiefnota
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in ťťn oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.