34566 - Parlementaire ondervraging Fiscale constructies - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Dinsdag 25 februari 2020
kalender

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

 

1.

Volledige titel

Parlementaire ondervraging Fiscale constructies

 

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer vier moties ingediend.

3.

Documenten

(19 stuks)

2 7 oktober 2016, brief, nr. 1     KST345661
Brief van het Presidium over een voorstel van het lid Merkies voor een parlementaire ondervraging naar fiscale constructies - Voorstel voor een parlementaire ondervraging naar fiscale constructies
 
2 7 oktober 2016, brief, nr. 2     KST345662
Brief van het Presidium over een voorstel van de leden Groot en Grashoff voor een parlementaire ondervraging naar fiscale constructies - Voorstel voor een parlementaire ondervraging naar fiscale constructies
 
2 5 juli 2017, rapport, nr. 3     KST345663
Rapport; Verslag van de Parlementaire ondervragingscommissie Fiscale constructies
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.