VVD-Dag: De Miljoenennota, Veenendaal

Veenendaal

De Miljoenennota

Traditiegetrouw vindt vroeg in het politieke jaar Prinsjesdag plaats. Welke plannen heeft het kabinet voor het komende jaar? Maar nog belangrijker, wat zijn de gevolgen van deze plannen voor u? Daarover willen wij tijdens de VVD-Dag, die geheel in het teken staat van de Miljoennota, met u in gesprek.

Onze staatssecretaris van Financiën, Eric Wiebes, zal de dag beginnen met het verhaal achter de cijfers. Ook zullen Henry Keizer, Mark Rutte en Halbe Zijlstra deze dag aanwezig zijn. Tijdens de deelsessies kan u over verschillende thema’s in gesprek met Kamerleden over de gevolgen van de plannen van het Kabinet voor u.

De VVD-Dag: De Miljoenennota zal starten op zaterdag 1 oktober om 10:00 uur in Hotel Van der Valk Veenendaal (Bastion 73) in Veenendaal. Het programma duurt tot ongeveer 13:00 uur. Aansluitend kunt u deelnemen aan de netwerklunch. Hiervoor vragen wij een bijdrage van 15 euro per persoon.

U kunt zich niet meer aanmelden voor de VVD-Dag.

Locatie

Van der Valk Hotel Veenendaal

Bastion 73

3905 NJ Veenendaal

Bijlagen (1)


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 14 augustus 2023 Dilan Yesilgöz-Zegerius i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 24 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van 2021. De VVD werd daarmee voor het eerst in dertien jaar niet de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel tien zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...