Drs. L. (Loes) Mulder

foto Drs. L. (Loes) Mulder
bron: Algemene Bestiuursdienst
Met dank overgenomen van Parlement.com.

Loes Mulder (1972) was in de periode 2016-2023 secretaris-generaal van het ministerie van Sociale Zaken en WerkgelegenheidĀ i. Geruime tijd vervulde zij functies bij de ministerie van Justitie, Binnenlandse Zaken en Veiligheid en Justitie. Zo was zij hoofd van het Bureau van de secretaris-generaal van Justitie en directeur-generaal Vreemdelingenzaken. In 2014-2016 was mevrouw Mulder directeur-generaal van de Algemene Bestuursdienst.

in de periode 2016-2023: secretaris-generaal

1.

Voornaam (roepnaam)

(Loes)

2.

Personalia

geboorteplaats en -datum
Stadskanaal, 1972

3.

Hoofdfuncties/beroepen (3/9)

  • directeur-generaal Vreemdelingenzaken, ministerie van Veiligheid en Justitie, van 2012 tot juli 2014
  • directeur-generaal voor de Algemene Bestuursdienst, ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, van 7 juli 2014 tot 29 augustus 2016
  • secretaris-generaal ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, van 29 augustus 2016 tot 1 januari 2023

U ziet een selectie van de loopbaan. In de uitgebreide versie is de gehele loopbaan in te zien.

4.

Opleiding

In de uitgebreide versie is een overzicht van de opleiding(en) opgenomen.

5.

Uitgebreide versie

In het digitale biografisch archief van PDC, partner van het Montesquieu Instituut, is een uitgebreide versie van deze pagina aanwezig met bijvoorbeeld partijpolitieke functies, maatschappelijke nevenfuncties, opleiding en wetenswaardigheden. Laat het ons weten als u daar belangstelling voor heeft.

Op bovenstaande tekst en gegevens zijn auteursrechten van PDC van toepassing; overname, in welke vorm dan ook, is zonder expliciete goedkeuring niet toegestaan. Ook de afbeeldingen zijn niet rechtenvrij.

De biografieƫn betreffen vooral de periode waarin iemand politiek en bestuurlijk actief is of was. PDC ontvangt graag gemotiveerde aanvullingen of correcties.