Europees Schaduwparlement, Zwolle

Zwolle, Nederland.
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 7 oktober 2016 12:30
plaats Zwolle
locatie Provinciehuis Overijssel Toon locatie
aanwezigen A.M. (Agnes) Jongerius i, J.L. (Hans) Spekman i e.a.
organisatie Jonge Socialisten in de PvdA (JS) i

In Nederland kunnen veel te veel jongeren geen baan of stage vinden. En wist je bijvoorbeeld dat in Spanje en Griekenland meer dan de helft van de jongeren werkloos is? Wij willen daarom dat jongeren een stem krijgen in Europa!

In het Europees Parlement in Brussel worden dagelijks belangrijke beslissingen gemaakt over jongeren. Europarlementariër Agnes Jongerius wil daarom met jongeren in gesprek. Samen met 50 andere jongeren kan jij het schaduwparlement van Brussel vormen! Dit schaduwparlement zal worden geleid door de voorzitter van de PvdA, Hans Spekman.

Ben jij hierin geïnteresseerd? Wil jij meedenken hoe we meer banen en stages voor jongeren kunnen regelen? Meld je dan nu aan via schaduwparlement@js.nl! We nodigen alle deelnemers ook uit voor een bezoekje aan het Europees Parlement in Brussel.


1.

Jonge Socialisten in de PvdA (JS)

Deze organisatie is de onafhankelijke politieke jongerenorganisatie van de PvdA i. De Jonge Socialisten in de PvdA (JS) wil jongeren interesseren voor politiek en jongerenparticipatie bevorderen in politieke en maatschappelijke zin. Belangrijke maatschappelijke onderwerpen waar JS zich mee bezighoudt zijn: goed en toegankelijk onderwijs, sociale zekerheid, werkgelegenheid, duurzame ontwikkeling en milieu.

2.

Meer over...