34521 - Initiatiefvoorstel BeŽindigen van positieve discriminatie - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Woensdag 22 januari 2020
kalender

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 18†juli†2016 aanhangig gemaakt door het Tweede Kamerlid Van Klaveren†i.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het wenselijk is de uitzonderingen op het verbod van discriminatie ten behoeve van het voeren van voorkeursbeleid te schrappen.

1.

Volledige titel

Voorstel van wet van het lid Van Klaveren betreffende het beŽindigen van positieve discriminatie

 

2.

Documenten

(3 stuks)

2 31†maart†2017, geleidende brief, nr. 1     KST345211
Geleidende brief
 
2 31†maart†2017, voorstel van wet, nr. 2     KST345212
Voorstel van wet
 
2 31†maart†2017, memorie van toelichting, nr. 3     KST345213
Memorie van toelichting
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, een overzicht van door dit wetsvoorstel gewijzigde wetten en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in ťťn oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.