Brief regering; Uitstel kabinetsreactie op initiatiefnota van de leden Bouwmeester en Oosenbrug: “Lobby in daglicht: luisteren en laten zien” - Initiatiefnota van de leden Bouwmeester en Oosenbrug: “Lobby in daglicht: luisteren en laten zien”

Deze brief is onder nr. 3 toegevoegd aan dossier 34376 - Initiatiefnota "Lobby in daglicht: luisteren en laten zien".

1.

Kerngegevens

Officiële titel Initiatiefnota van de leden Bouwmeester en Oosenbrug: “Lobby in daglicht: luisteren en laten zien”; Brief regering; Uitstel kabinetsreactie op initiatiefnota van de leden Bouwmeester en Oosenbrug: “Lobby in daglicht: luisteren en laten zien”
Document­datum 12-07-2016
Publicatie­datum 12-07-2016
Nummer KST343763
Kenmerk 34376, nr. 3
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

34 376 Initiatiefnota van de leden Bouwmeester en Oosenbrug: «Lobby in daglicht: luisteren en laten zien»

Nr. 3 BRIEF VAN DE MINISTER VAN BINNENLANDSE ZAKEN EN KONINKRIJKSRELATIES

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 6 juli 2016

Hierbij deel ik u mede dat ik u de kabinetsreactie op de initiatiefnota «Lobby in het daglicht: luisteren en laten zien» van de Kamerleden Bouwmeester en Oosenbrug (Kamerstuk 34 376) niet binnen de door mij toegezegde termijn kan doen toekomen.

De benodigde interdepartementale afstemming vergt meer tijd dan initieel was voorzien. De kabinetsreactie stuur ik u zo spoedig mogelijk na de zomer toe.

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, S.A. Blok


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.