34513 - Evaluatie Deltawet waterveiligheid en zoetwatervoorziening - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zondag 31 mei 2020
kalender

34513 nl - evaluatie
Evaluatie Deltawet waterveiligheid en zoetwatervoorziening

1.

Volledige titel

Evaluatie Deltawet waterveiligheid en zoetwatervoorziening

2.

Documenten

(11 stuks)

2 4 juli 2016, brief, nr. 1     KST345131
Brief regering; Evaluatie Deltawet waterveiligheid en zoetwatervoorziening
 
2 2 januari 2017, brief, nr. 2     KST345132
Brief regering; Uitgebreide reactie evaluatie Deltawet
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.