34509 - Evaluatie Wet gemeentelijke schuldhulpverlening - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zaterdag 4 april 2020
kalender

34509 nl - evaluatie
Evaluatie Wet gemeentelijke schuldhulpverlening

 

1.

Volledige titel

Evaluatie Wet gemeentelijke schuldhulpverlening

 

2.

Documenten

(4 stuks)

2 29 juni 2016, brief, nr. 1     KST345091
Brief regering; Kabinetsreactie evaluatie Wet gemeentelijke schuldhulpverlening
 
2 6 september 2016, brief, nr. 2     KST345092
Brief regering; Uitstel beantwoording vragen commissie over private schuldbemiddelaars
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.