VVD Dag: Waardevol Nederland, Nijkerk

Nijkerk vanuit de lucht
datum 18 juni 2016 09:30
plaats Nijkerk
aanwezigen H.G.J. (Henk) Kamp i, T. (Tamara) van Ark i, S. (Sander) Dekker i e.a.
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

Waardevol Nederland

Nederland is een prachtig land en dat willen wij graag zo houden. We zijn ook benieuwd hoe jij denkt over Nederland. Hoe zorgen we ervoor dat Nederland Nederland blijft? Hoe gaan we hier met elkaar om? Wat doen we met graaiers? Welke aanpassingen moeten we vragen van migranten? Hoe verzorgen we onze ouderen? Jij hebt er vast een mening over. En die willen we heel graag van je horen.

Daarom nodigen wij je uit om die mening met ons te delen, op zaterdag 18 juni in Nijkerk. Deze dag willen wij met je in gesprek over onze Nederlandse waarden. Wij willen weten waar jij je zorgen over maakt en wat voor jou belangrijk is.

Dat is voor ons belangrijk om te weten. Problemen en bedreigingen liggen op de loer, ver weg en dicht bij huis. Maar we werken iedere dag samen om Nederland nog beter te maken. Om Nederland Nederland te laten blijven. Waar onze waarden zoals vrijheid, verantwoordelijkheid en gelijkwaardigheid ons maken tot wie wij als samenleving zijn. Een samenleving die onze aandacht en zorg verdient, maar waar we bovenal trots op zijn.

Onder anderen Sander Dekker, Henk Kamp en Tamara van Ark willen graag met je in gesprek.

Wij zien je graag in Nijkerk!

Programma

Het programma kun je vinden in de bijlagen van deze pagina.

Locatie

Hart van Holland

Berencamperweg 12

3861 MC Nijkerk

Aanmelden

Mocht u spontaan besluiten om naar de VVD-Dag te komen dan hoeft u zich niet meer vooraf aan te melden. U kunt zich op de locatie bij de balie melden. Tijdens de dag zelf kunt u een luncharrangement aanschaffen. Maar let op het aantal resterende luncharrangementen is beperkt.

Bijlagen (1)


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 14 augustus 2023 Dilan Yesilgöz-Zegerius i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 24 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van 2021. De VVD werd daarmee voor het eerst in dertien jaar niet de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel tien zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...