Vluchten kan niet meer! Of toch?, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 3 juni 2016 18:00
plaats Den Haag
aanwezigen J.P. (Jan) Pronk i e.a.
organisatie ProDemos i

Op 20 juni is het World Refugee Day, een speciale herdenkingsdag om aandacht te vragen voor de situatie van vluchtelingen wereldwijd. In het kader van deze dag geeft oud-minister van Ontwikkelingssamenwerkingen Jan Pronk op vrijdag 3 juni een lezing over de vluchtelingenproblematiek.

Na de lezing is er ruimte voor vragen en discussie. De opbrengst van de kaartverkoop gaat voor 100% naar het goede doel, Stichting Vluchteling.

Praktische informatie

  • Vrijdag 3 juni
  • 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur)
  • ProDemos, Hofweg 1 in Den Haag
  • Toegang: € 8,50 (100% voor het goede doel).
  • Aanmelden: stuur een e-mail aan myrthelooptnvdv@gmail.com o.v.v. Jan Pronk en je ontvangt een bevestiging, inclusief betaalinstructies. Let op: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kaarten worden alleen van tevoren verkocht, niet aan de deur.

www.nachtvandevluchteling.nl

Tip: combineer deze lezing met de gratis filmvertoning van Suffragette, georganiseerd door EDIC Den Haag, ook op 3 juni bij ProDemos.


Inhoudsopgave

  1. ProDemos
  2. Meer over...

1.

ProDemos

ProDemos informeert burgers over de democratische rechtsstaat en stelt hen in staat om actief aan politieke besluitvorming deel te nemen. Dat gebeurt door overdracht van kennis over de kernwaarden van de Nederlandse rechtsstaat en over de werking van de democratie in al haar aspecten. Dit moet burgers uiteindelijk in staat stellen om actief aan politieke besluitvorming deel te nemen.

ProDemos organiseert debatten, tentoonstellingen, rondleidingen en simulaties voor zowel jongeren als volwassenen. ProDemos is een niet-partijgebonden organisatie. Het kantoor en het bezoekerscentrum zijn gehuisvest aan de Hofweg 1 in Den Haag.

2.

Meer over...