Els Borst Netwerk Event - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zondag 16 december 2018
kalender
Kalender
datum 12 juni 2016
organisatie Democraten 66 (D66) i

Op zondag 12 juni vindt het jaarlijkse Els Borst Netwerk Event plaats in Driebergen. De gelegenheid voor leden van het Els Borst Netwerk (EBN) om elkaar te ontmoeten, inspireren en te sparren over ambities. Het ...

Op zondag 12 juni vindt het jaarlijkse Els Borst Netwerk Event plaats in Driebergen. De gelegenheid voor leden van het Els Borst Netwerk (EBN) om elkaar te ontmoeten, inspireren en te sparren over ambities. Het belooft weer een bijzondere dag te worden met o.a.:

  • EBN-workshops, door boegbeelden van binnen en buiten de partij rondom thema’s als vrouwelijk leiderschap, jezelf presenteren en het belang van diversiteit
  • EBN-talks, pitches over inspirerende thema’s rondom vrouwen
  • EBN-speeddates, gelegenheid tot het stellen van jouw ontwikkelvragen
  • Uitreiking van de jaarlijkse Els Borst Netwerk inspiratieprijs

Wij nodigen alle leden van het Els Borst Netwerk van harte uit om bij het tweede Event aanwezig te zijn. Ook D66-leden die niet lid zijn van het EBN zijn van harte welkom. De toegangsprijs voor hen is 10 euro. Zij kunnen er uiteraard ook voor kiezen om voor hetzelfde bedrag lid te worden van het Els Borst Netwerk. Alle EBN-leden ontvangen per e-mail het aanmeldingsformulier en het volledige programma.

Graag tot ziens op zondag 12 juni!

12 juni

.


1.

Democraten 66 (D66)

Democraten 66 (D66) is een hervormingsgezinde sociaal-liberale partij. De functie van partijleider is sinds het vertrek van Alexander Pechtold i vacant. De partij werd opgericht op 14 oktober 1966 door 44 'homines novi', waarvan er 25 eerder bij andere politieke partijen actief waren geweest. Belangrijkste initiatiefnemer en voorman (tot 1998) was de oud-journalist Hans van Mierlo i. De huidige partijvoorzitter is Anne-Marie Spierings i.

D66 haalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 i 19 zetels, een winst van zeven zetels ten opzichte van het resultaat bij de verkiezingen in september 2012. In 2006-2010 had D66 slechts drie zetels in de Tweede Kamer. De partij heeft tien zetels in de Eerste Kamer.

2.

Meer over...