Congres: Leren van calamiteiten (sociaal domein), Amsterdam - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Donderdag 2 juli 2020
kalender

Congres: Leren van calamiteiten (sociaal domein), Amsterdam

datum 6 juni 2016 13:00 - 17:00
plaats Amsterdam
organisatie Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) i

Calamiteiten met kinderen, jongeren of kwetsbare volwassenen hebben een diepe impact op onze samenleving. Hoe leert uw gemeente van zo'n onverwachte calamiteit? De rijksinspecties in het Samenwerkend Toezicht Jeugd/Toezicht Sociaal Domein nodigen u uit om hierover in gesprek te gaan.

Locatie en tijd

Amsterdam, WTC, Triple Ace

Van 13.00 tot 17.00 uur

Doelgroep

Bestuurders van gemeenten en van organisaties uit de jeugdsector, gezondheidszorg, onderwijs, ggz, verslavingszorg, schuldhulpverlening, maatschappelijke ondersteuning, lvb-sector, politie, Veilig Thuis en lokale toezichthouders.

Kosten

Kostenloos

Aanmelden

Aanmelden voor het congres kan tot 30 mei 2016 via congres@jeugdinspecties.nl, u kunt hierbij ook uw top 3 van workshops kenbaar maken.

Meer informatie

Het programma bestaat uit een plenair gedeelte met een videoboodschap van staatssecretaris Van Rijn (VWS), en key-notespeaker burgemeester E.E. van der Laan (voorzitter Taskforce kindermishandeling en seksueel misbruik). Daarna kunt u deelnemen aan verschillende workshops.

Zie ook

Organisator

Rijksinspecties die samenwerken in Samenwerkend Toezicht Jeugd/Toezicht Sociaal Domein


1.

Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG)

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten, afgekort VNG, is een belangenbehartiger van alle gemeenten in Nederland. Ze heeft tot doel om de trend te bepalen in binnenlands bestuur en zichtbaar resultaat te behalen voor de gemeentelijke raad, college en ambtenaren.

2.

Meer over...