Morocco Business Event, Amsterdam - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zaterdag 4 juli 2020
kalender

Morocco Business Event, Amsterdam

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 17 mei 2016 08:30
plaats Amsterdam
locatie Korte Ouderkerkerdijk 7 Toon locatie
aanwezigen E.E. (Eberhard) van der Laan i e.a.
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) i

Op 17 mei vindt het Morocco Business Event 2016 plaats in Amsterdam. Dit evenement is vooral gericht op bedrijven die actief zijn binnen de sectoren duurzame energie, water en afvalbeheer.

Een hoogwaardige delegatie van Marokkaanse bedrijven en overheden zal het evenement bezoeken. Tijdens het evenement krijgt u updates over nieuwe Marokkaanse projecten op het gebied van duurzame energie, water en afvalbeheer. Ook zakelijke kansen in Marokko komen voorbij en u leert iets over de Marokkaanse zakencultuur.

COP22

Tijdens het evenement kunt u ervoor zorgen dat u betrokken raakt bij de voorbereiding voor de klimaatconferentie (COP 22) in november in Marrakesh. Ook zijn er rondetafel-sessies en is er een informatiemarkt met stands van verschillende organisaties en overheden.

De Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan en de Marokkaanse ambassadeur Abdelouahah Bellouki openen het evenement.

Programma

Bekijk het volledige programma (pdf)

Kosten en aanmelden

Deelname aan het evenement kost € 35 per persoon. U kunt zich aanmelden op de website van het Netherlands-African Business Council (NABC).

Meer informatie

Voor meer informatie of voor vragen neemt u contact op met Jan Maas van het NABC.

E jan.maas@nabc.nl


1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...