Linda Voortman in bijeenkomst over flexwerk, Amsterdam - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Maandag 6 juli 2020
kalender

Linda Voortman in bijeenkomst over flexwerk, Amsterdam

datum 1 mei 2016 20:00
plaats Amsterdam
aanwezigen L.G.J. (Linda) Voortman i, G.J. (Gijs) van Dijk i e.a.
organisatie GroenLinks (GL) i

Flexwerk maakt een stormachtige groei door. Op 1 mei, de Dag van de Arbeid, organiseert GroenLinks Amsterdam een bijeenkomst in de Burcht in Amsterdam waarin wij de vraag stellen “Hoe flex wil je het hebben?” Verschillende betrokkenen gaan hierover met elkaar en de zaal in gesprek. Het belooft een interessante avond te worden met boeiende sprekers!

Het programma wordt geleid door Marjolein Meijer, hoofdspreker is Gijs van Dijk van het FNV. Daarna volgt een paneldiscussie met o.a. Linda Voortman (Tweede Kamerlid GroenLinks) en Merijn Oudenampsen (Publicist) waarna een discussie volgt met de zaal. Afsluitende woorden zijn er van Rutger Groot Wassink (fractievoorzitter GroenLinks Amsterdam).

Na afloop is er een gezellige borrel.

Komt allen! Leden, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

https://amsterdam.groenlinks.nl/agenda/1-meiviering


1.

GroenLinks (GL)

GroenLinks is een progressieve partij, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Voorzitter van de Tweede Kamerfractie van GroenLinks i is sinds 12 mei 2015 Jesse Klaver i. Partijvoorzitter is Katinka Eikelenboom.

De partij werd opgericht op 24 november 1990 als fusie van de Communistische Partij van Nederland i (CPN), de Evangelische Volkspartij i (EVP), de Politieke Partij Radikalen i (PPR) en de Pacifistisch-Socialistische Partij i (PSP).

2.

Meer over...