Brief regering; Uitstel integraal plan met betrekking tot herbeoordelingen - Structuur van de uitvoering werk en inkomen (SUWI)

Deze brief is onder nr. 564 toegevoegd aan dossier 26448 - Structuur van de uitvoering werk en inkomen (SUWI).

1.

Kerngegevens

Officiële titel Structuur van de uitvoering werk en inkomen (SUWI); Brief regering; Uitstel integraal plan met betrekking tot herbeoordelingen
Document­datum 19-04-2016
Publicatie­datum 19-04-2016
Nummer KST26448564
Kenmerk 26448, nr. 564
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

26 448 Structuur van de uitvoering werk en inkomen (SUWI)

Nr. 564 BRIEF VAN DE MINISTER VAN SOCIALE ZAKEN EN WERKGELEGENHEID

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 18 april 2016

Tijdens het algemeen overleg van 25 november 2015 (Kamerstuk 26 448, nr. 553) heb ik toegezegd dat ik in maart 2016 een integraal plan met betrekking tot herbeoordelingen aan de Tweede Kamer zou zenden. De door mij ingestelde taskforce is voortvarend aan de slag gegaan om dit integrale plan te maken. Bij de uitwerking van dit plan zijn er enkele maatregelen uitgedacht die een beleidsintensivering betekenen. Hiertoe is het nodig te schuiven binnen de budgetten voor het UWV. Dit moet betrokken worden in de voorjaarsbesluitvorming. Omdat ik er aan hecht uw Kamer een kant en klaar plan te presenteren waarvoor ook het financiële plaatje geregeld is, zal ik de voorjaarsbesluitvorming afwachten. Op basis van de uitkomsten van de voorjaarsbesluitvorming zal het integrale plan dan eventueel worden bijgesteld.

Dit alles betekent dat ik uw Kamer begin mei het integrale plan zal toezenden.

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, L.F. Asscher


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.