NOS-Met Het Oog Op Morgen - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Woensdag 8 juli 2020
kalender

NOS-Met Het Oog Op Morgen

Met het Oog op Morgen
datum 7 april 2016 23:00 - 23:59
zender NPO Radio 1
aanwezigen A.H. (Attje) Kuiken i, E. (Erik) Ziengs i, G.A. (Ard) van der Steur i, G.J.M. (Gert-Jan) Segers i, W. (Wilco) Boom i e.a.
organisatie Nederlandse Omroep Stichting (NOS)

Wilco Boom volgde het debat met minister van Veiligheid en Justitie Ard van der Steur (VVD). Hij mag door van VVD, PvdA en een deel van de oppositie. Hij krijgt wel een motie van wantrouwen van onder andere PVV, GroenLinks en de SP. Wat betekent dit voor de geplaagde minister?

The day after het Oekraine-referendum. Wat nu? We bespreken het met de Politieke Talenten van Het Oog: Gert-Jan Segers (ChristenUnie), Erik Ziengs (VVD) en Attje Kuiken (PvdA).

Remco Andersen was 5 jaar correspondent in het Midden-Oosten, onder meer voor de Volkskrant. Regelmatig trad hij op in Het Oog. Hoe kijkt hij terug op zijn tijd in het Midden-Oosten? En hoe ziet hij de toekomst voor het door conflict verscheurde gebied?

Tot 10 april vindt het eerste Nederlandse Klarinetfestival plaats, in het Muziekgebouw aan het IJ en het Bimhuis in Amsterdam. Klarinettist en bestuurslid van het festival Arno Stoffelsma vertelt wat dit instrument zo bijzonder maakt.


1.

Meer over...