34430 NL - beleidsdossier
Staatscommissie Parlementair Stelsel

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Staatscommissie Parlementair Stelsel

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Eerste Kamer vijf moties ingediend.

3.

Documenten

(126 stuks)

2 16 maart 2016, brief, nr. 1     KST344301
Brief Eerste Kamer aan Tweede Kamer; Instelling van een Staatscommissie Bezinning Parlementair Stelsel - Staatscommissie Bezinning Parlementair Stelsel
 
2 7 juli 2016, brief, nr. 2     KST344302
Brief commissie; Brief van de vaste commissie voor Binnenlandse Zaken over een gezamenlijk verzoek van beide Kamers aan de minister-president tot instelling van een Staatscommissie Bezinning Parlementair Stelsel
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.