(Nieuwe) Ledenweekend, Rhenen

Cunerakerk in Rhenen, Nederland
datum 22 april 2016 19:00 - 24 april 2016
plaats Rhenen
locatie De Paasheuvel Toon locatie
aanwezigen J.G.Ch.A. (Jan) Marijnissen i, M.J. (Martin) van Rijn i e.a.
organisatie Jonge Socialisten in de PvdA (JS) i

De lucht is nog grijs, maar in het verte lonkt de zon: op 22, 23 en 24 april is het weer zover: het (nieuwe) ledenweekend van de JS! Een weekend vol gezelligheid en trainingen, speciaal voor nieuwe én oude leden.

We reizen weer af naar historische JS-grond: de Paasheuvel in Vierhouten, waar de voorlopers van de Jonge Socialisten bijna honderd jaar geleden al pinksterkampen organiseerden. Voor slechts 20 euro krijg je twee overnachtingen, boeiende trainingen en veel gezelligheid. Nadat SP-mastodont Jan Marijnissen vorige keer ziek was, zal hij dit keer echt zijn visie op de sociaaldemocratie met ons delen en ook staatssecretaris Martin van Rijn komt langs. Er is dus geen goede reden om niet te komen… Meld je snel aan via dit formulier. Heb je vragen, opmerkingen of moet je om een andere reden wat kwijt, schroom niet en mail naar lkuiper@js.nl.


1.

Jonge Socialisten in de PvdA (JS)

Deze organisatie is de onafhankelijke politieke jongerenorganisatie van de PvdA i. De Jonge Socialisten in de PvdA (JS) wil jongeren interesseren voor politiek en jongerenparticipatie bevorderen in politieke en maatschappelijke zin. Belangrijke maatschappelijke onderwerpen waar JS zich mee bezighoudt zijn: goed en toegankelijk onderwijs, sociale zekerheid, werkgelegenheid, duurzame ontwikkeling en milieu.

2.

Meer over...