JOVD Amsterdam: Een avondje met Hans Spekman

datum 17 maart 2016 20:00
plaats Amsterdam
locatie Amsterdam Toon locatie
aanwezigen J.L. (Hans) Spekman i e.a.
organisatie Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) i

Met veel trots kan de spreker van 17 maart worden aangekondigd: Hans Spekman! Niemand minder dan hét gezicht van sociaal en links Nederland zal bij de afdeling Amsterdam e.o. zijn verhaal doen. Hans Spekman is in Den Haag en ver buiten de grenzen van het binnenhof een bekend en belangrijk gezicht. Als partijvoorzitter van de Partij van de Arbeid weet Hans Spekman als geen ander hoe het er binnen de PvdA aan toe gaat. Hans Spekman heeft een uiterst interessante carrièreloop gehad, waarbij hij onder andere veel heeft gedaan voor daklozen en drugsverslaafden en veel heeft gedaan tegen fraude. Hans Spekman komt bij onze afdeling op bezoek en zal zijn verhaal doen.Is de lievelingsbloem van Hans echt een roos, of gaat hij toch liever voor de tulp? Waar staat de PvdA in het huidige politieke systeem? Hoe kijkt Hans Spekman aan tegen alle verantwoordelijkheden die de PvdA samen met de VVD heeft genomen? Wat kunnen wij leren van de PvdA en hoe dient het socialistische verhaal in de moderne tijd te worden verteld? Het zijn zomaar een aantal vragen die aan Hans Spekman gesteld zouden kunnen worden.

Hans Spekman is bij uitstek een interessant persoon om vragen aan te stellen of om discussie mee te voeren.

En dat kan: 17 maart, in Amsterdam, locatie is nog even geheim!

Om jezelf nu alvast warm te lopen voor het gesprek met Hans Spekman en om te weten wat Hans Spekman nu dagelijks bezighoudt:

@ [NjQyMTgzOTU5MjA4MTA3Omh0dHBzXGEvL3R3aXR0ZXIuY29tL2hhbnNzcGVrbWFuOjo=:https://twitter.com/hansspekman]


1.

Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD)

Deze in 1949 opgerichte Nederlandse liberale politieke jongerenorganisatie is sinds 2000 formeel gelieerd aan de VVD i. De Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) is echter in politiek opzicht volledig onafhankelijk van de VVD en heeft op bepaalde punten dan ook afwijkende standpunten. De organisatie heeft lokale afdelingen die zijn verdeeld over het gehele land. Het Algemeen Secretariaat van de JOVD is gevestigd in Den Haag.

2.

Meer over...