Vacature: Gerben-Jan Gerbrandy zoekt stagiair(e) per 1 maart 2016

Met dank overgenomen van G.J.M. (Gerben-Jan) Gerbrandy i, gepubliceerd op vrijdag 11 december 2015.

D66-Europarlementariër Gerben-Jan Gerbrandy is op zoek naar een stagiair(e) per 1 maart 2016 voor vijf maanden in Brussel.

Wie zoeken we?

Je bent leergierig, nieuwsgierig en hebt een open instelling. Je bent flexibel en je kunt goed omgaan met veranderlijke werk- en tijdsdruk. Je hebt een flinke dosis zelfstandigheid, maar werkt ook graag samen en je hebt beslist geen 9 tot 5 mentaliteit. Ben je boven dat alles gemotiveerd en enthousiast, maatschappelijk betrokken en politiek geïnteresseerd? Dan zoeken we jou!

Bij voorkeur zit je in het (voor-)laatste jaar van een studie die raakvlakken heeft met de politieke en internationale werkomgeving in het Europees Parlement. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist, goed kunnen schrijven een pré en affiniteit met D66 uiteraard een must.

Wat zijn je taken?

Als stagiair(e) ondersteun je Gerben-Jan en zijn team. Dit is voor een deel organisatorisch en administratief, en voor een deel inhoudelijk. De onderwerpen waar je je mee bezig houdt zijn uiteenlopend, van het klimaat tot de Europese begroting. Je zult daarbij o.a. briefings schrijven en seminars organiseren.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een onvergetelijke werkervaring in een internationale werkomgeving. Er is tijdens je stage volop ruimte om zo veel mogelijk indrukken van het Europees Parlement op te doen en de tijdens je studie opgedane kennis te verruimen en verrijken met ervaringen in de praktijk.

Aan de stage is eveneens een stagevergoeding verbonden.

Solliciteren?

Denk je dat jij aan het profiel voldoet en kun je niet wachten om vanaf 1 maart 2016 vijf maanden bij ons op kantoor in het Europees Parlement in Brussel deze functie te vervullen? Stuur dan voor 18 januari 2016 je motivatiebrief en CV (in één bestand) naar gerben-jan.gerbrandy@ep.europa.eu met in de header "vacature stagiair(e)" . Je hoort dan zo spoedig mogelijk van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Voor meer informatie over de stage mag je altijd contact opnemen met gerben-jan.gerbrandy@ep.europa.eu of bellen naar +32 2 2847616.