Sprekersavond met Joost Eerdmans, Rotterdam

Erasmusbrug in Rotterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 26 januari 2016 20:00
plaats Rotterdam
locatie Erasmus Universiteit Rotterdam, T3-14, Campus Woudestein Toon locatie
aanwezigen B.J. (Joost) Eerdmans i e.a.
organisatie Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) i

Op dinsdag 26 januari brengt Joost Eerdmans, wethouder van Rotterdam namens Leefbaar Rotterdam, een bezoek aan onze afdeling. Eerdmans is sinds 15 mei 2014 verantwoordelijk voor de portefeuilles veiligheid, handhaving en buitenruimte en is hij locoburgemeester. Ook dierenwelzijn en bestuurlijke vernieuwing behoren tot zijn portefeuille.Deze avond gaan wij in gesprek over zijn rol als wethouder van onze mooie stad.

Deze avond organiseren wij in samenwerking met Cedo Nulli. Cedo Nulli is de studievereniging van de Erasmus Universiteit voor onder andere de studie bestuurskunde.Inloop is vanaf 19.30 uur. De sprekersavond vangt aan om 20.00 uur. De locatie voor deze avond is zaal T3-14 van het Mandeville-gebouw van de Erasmus Universiteit Rotterdam.


1.

Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD)

Deze in 1949 opgerichte Nederlandse liberale politieke jongerenorganisatie is sinds 2000 formeel gelieerd aan de VVD i. De Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) is echter in politiek opzicht volledig onafhankelijk van de VVD en heeft op bepaalde punten dan ook afwijkende standpunten. De organisatie heeft lokale afdelingen die zijn verdeeld over het gehele land. Het Algemeen Secretariaat van de JOVD is gevestigd in Den Haag.

2.

Meer over...