Brief regering; Uitstel toezending kabinetsreactie op de initiatiefnota - Initiatiefnota van de leden Van Gerven, Grashoff en Koser Kaya over wei voor de koe

Deze brief is onder nr. 3 toegevoegd aan dossier 34313 - Initiatiefnota over wei voor de koe.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Initiatiefnota van de leden Van Gerven, Grashoff en Koser Kaya over wei voor de koe; Brief regering; Uitstel toezending kabinetsreactie op de initiatiefnota van de leden Van Gerven, Grashoff en Koser Kaya over Wei voor de koe
Document­datum 26-11-2015
Publicatie­datum 26-11-2015
Nummer KST343133
Kenmerk 34313, nr. 3
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

34 313 Initiatiefnota van de leden Van Gerven, Grashoff en Koşer Kaya over wei voor de koe

Nr. 3 BRIEF VAN DE STAATSSECRETARIS VAN ECONOMISCHE ZAKEN

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 24 november 2015

De vaste commissie voor Economische Zaken heeft mij verzocht om een kabinetsreactie op de initiatiefnota van de leden Van Gerven, Grashoff en Koşer Kaya over Wei voor de koe (Kamerstuk 34 313, nr. 2).

Omdat er meer tijd nodig is voor het opstellen van een kabinetsreactie is tot mijn spijt de gestelde antwoordtermijn inmiddels overschreden. Ik ben voornemens uw Kamer voor het kerstreces het kabinetsstandpunt toe te zenden.

De Staatssecretaris van Economische Zaken, M.H.P. van Dam


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.