Linda Voortman in debat bij vluchtelingdebat van de Linker Wang, Utrecht - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Maandag 30 maart 2020
kalender

Linda Voortman in debat bij vluchtelingdebat van de Linker Wang, Utrecht

Utrecht Centraal
© Kevin Bergenhenegouwen / PDC
datum 14 november 2015 14:00 - 17:00
plaats Utrecht
aanwezigen L.G.J. (Linda) Voortman i e.a.
organisatie GroenLinks (GL) i

Thema-middag 'do it yourself' vluchtelingenzorg

Op zaterdag 14 november organiseert De Linker Wang een thema-middag over vluchtelingenzorg. Verschillende initiatiefnemers en betrokkenen bij initiatieven om vluchtelingen te helpen zullen aanwezig zijn.

Sprekers zijn o.a. Linda Voortman (Tweede Kamerlid GroenLinks), Cor Ofman (Protestantse Diaconie), Nourdin Zalen (Catharijnehuis in Utrecht) en Margriet Jongerius (wethouder in Utrecht), een afgevaardigde van ‘Gastgezin voor een vluchteling’ en Sijtse van Veen (Vluchtelingenwerk Bennekom).

Een ieder is van harte welkom! Meld je aan via administratie@linkerwang.nl. Mocht je zelf betrokken zijn bij een initiatief en wil je hierover vertellen? Laat het ons weten!

Nadere informatie op www.linkerwang.nl.

Themamiddag 'do it yourself'vluchtelingenzorg van De Linker Wang


1.

GroenLinks (GL)

GroenLinks is een progressieve partij, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Voorzitter van de Tweede Kamerfractie van GroenLinks i is sinds 12 mei 2015 Jesse Klaver i. Partijvoorzitter is Katinka Eikelenboom.

De partij werd opgericht op 24 november 1990 als fusie van de Communistische Partij van Nederland i (CPN), de Evangelische Volkspartij i (EVP), de Politieke Partij Radikalen i (PPR) en de Pacifistisch-Socialistische Partij i (PSP).

2.

Meer over...