How to get there summit: samenwerken en innoveren, Rotterdam

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 19 november 2015
plaats Rotterdam
locatie Rotterdam Science Tower Marconistraat 16 3029 AK Toon locatie
aanwezigen N. (Neelie) Kroes i, H.G.J. (Henk) Kamp i, B.J.M. (Ben) Verwaayen e.a.
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) i

Hoe kunnen corporates, startups en innovatiehubs elkaar sneller vinden? En hoe kunnen zij het beste samenwerken en innoveren? Op donderdag 19 november 2015 organiseert het Erasmus Centre for Entrepeneurship het How To Get There Summit (HTGT) in Rotterdam.

Het HTGT is een initiatief van minister Henk Kamp en Startup Delta. Deze bijeenkomst heeft het doel om startups, groot bedrijfsleven en innovatie hubs dichter bij elkaar te brengen om samen sneller te innoveren.

Programma

Tijdens de bijeenkomst volgen 250 startups een 'Get in the Ring' programma waarbij ze in contact komen met corporates, talent en investeerders. Ruim 500 innovatieprofessionals volgen 'break-out sessies' met 50 experts en gastsprekers.

Aanwezige gastsprekers

  • Harold Goddijn (CEO TomTom)
  • Daan Roosegaarde (Uitvinder/Ondernemer)
  • Neelie Kroes (StartupDelta)
  • Ben Verwaayen (voormalige CEO British Telecom)
  • Prof. Michael Shanks (Stanford)
  • Minister Henk Kamp (Economische Zaken)
  • Stephen Gold (CMO IBM Watson Group).

RVO.nl staat voor u klaar met advies

Ook de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) staat tijdens de HTGT voor u klaar met advies over innovatief ondernemen. U kunt kennismaken met onze financierings-, valorisatie- en octrooiadviseurs. Daarnaast krijgt u informatie over hoe u gebruik kunt maken van onze kennis, netwerken, financieringsmogelijkheden en fiscale voordelen voor innovaties. Tijdens de innovatiemarkt en 1-op-1 gesprekken kunt u uw vragen aan ons stellen.

Aanmelden en kosten

Interesse om mee te doen met dit evenement? Meldt u zich dan nu aan. Dit kan tot 19 november 2015.

De kosten voor dit evenement zijn € 399.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u terecht op de website van How To Get There Summit.


1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...