In gesprek met Tweede Kamerlid Michiel van Veen - JOVD 's-Hertogenbosch e.o.

's-Hertogenbosch - Sint-Janskathedraal
datum 19 november 2015 19:30
plaats 's-Hertogenbosch
locatie Het Groote Genoegen Toon locatie
aanwezigen M.Sj. (Michiel) van Veen i e.a.
organisatie Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) i

Op donderdag 19 november a.s. gaan wij in gesprek met VVD Tweede Kamerlid Michiel van Veen. Michiel van Veen (1971) is sinds 20 september 2012 lid van de VVD-­fractie in de Tweede Kamer. Hij was eerst gemeenteraadslid in Cuijk (2002) en later werd hij wethouder van onder meer financiën en economische zaken in Cuijk (2010). Eerder werkte hij in het bedrijfsleven (diverse bedrijfstakken binnen 'STORK').

Van Veen is woordvoerder van een aantal belangrijke portefeuilles, zoals industrie, topsectoren, technologie en innovatie, vestigings­klimaat en regionaal beleid, sport en beleid oorlogsgetroffenen. Vanzelfsprekend is er nog de mogelijkheid om onderwerpen aan te snijden die op dat moment spelen in de landelijke politiek.

Wij zijn ontzettend blij met zijn komst en hopen dat jij er bij bent. Het belooft een interessante en leerzame avond te worden. Tot dan!


1.

Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD)

Deze in 1949 opgerichte Nederlandse liberale politieke jongerenorganisatie is sinds 2000 formeel gelieerd aan de VVD i. De Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) is echter in politiek opzicht volledig onafhankelijk van de VVD en heeft op bepaalde punten dan ook afwijkende standpunten. De organisatie heeft lokale afdelingen die zijn verdeeld over het gehele land. Het Algemeen Secretariaat van de JOVD is gevestigd in Den Haag.

2.

Meer over...